Pattie Boyd bezoekt Lennon Suite in Amsterdam Hilton

april2009 147

Op zaterdag 11 april om 11.30 arriveert Pattie Boyd in Nederland. Op zondag 12 april opent zij haar foto expositie in V!PS Int Galleries, Spiegelgracht te Amsterdam.
De bijzondere foto’s van Beatles, George Harrison, Eric Clapton, Mick Fleetwood, Ronnie Wood en vele anderen zijn t/m tot 17 mei a.s. te bezichtigen aan de gallerie op de Spiegelgracht.

Op maandag 13 april heb je de gelegenheid Pattie te ontmoeten tijdens de Beatles Conventie in Theater de Musketon, Hondsrug 19 te Utrecht. (10.00-18.00)
Pattie Boyd geeft een interview over haar turbulente leven met beatle George Harrison en later met Eric Clapton. Zij signeert haar boek "Wonderful Tonight" wat op de conventie te koop is.

 

De Beatles Convention heeft een dagvullend programma:
films, quiz met leuke prijzen, interview 2x Pattie Boyd, live optredens van BeApple en The Fab6 en de talentenjacht The Golde Apple Award 2009 met 6 deelnemende bands. Hiervoor in de jury Machgiel Bakker, Rob Bolland en Leo Blokhuis.
De Beatlesmarkt biedt u de meest uitgebreide Beatles collectie op het gebied van memorabilia, boeken, cd’s, dvd’s en veel veel meer.

Een geweldige 2e Paasdag in Utrecht op de Beatles Convention zal u zeker bevallen, mis het niet!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: